FilemakerTurk, AYS Bilişim ve Beyaz Net tarafından desteklenmektedir.
Filemaker Danışmanınız
AYS Bilişim
Mehmet KAYA
 0532 231 07 27
 0216 318 55 80
 mkaya@aysbilisim.net
						

E-Fatura Entegrasyonu Hk.

+1 oy
691 kez görüntülendi
Merhaba. Bildiğim kadarıyla aramızda e-fatura ile alakalı uzman olanlar var. Sorum şu şekilde; Filemaker üzerinde kayıtlı bulunan müşteri ve satın aldığı ürün var. Bir buttona basarak herhangi bir kişinin filemaker aracılığı ile bunu e-faturaya çevirmesi mümkün müdür? Yoksa sadece devlet tarafından izin verilmiş lisanslı firmaların uygulamaları mı bu şekilde e-fatura oluşturabilir? Teşekkürler.
26, Haziran, 2021 Database kategorisinde mustafa (22,070 puan) tarafından soruldu

1 cevap

+1 oy
Merhaba

FileMaker'la Efatura göndermeniz mümkün. Herhangi bir entegratör firma'dan Efatura paketiniz olması yeterli, bir çoğu Web Servis sunuyor. Entegratör web servislerini kullanarak doğrudan FileMaker üzerinden Efatura gönderebilirsiniz.
27, Haziran, 2021 F. Osman Cabi (197,900 puan) tarafından cevaplandı
E-fatura yı filemakerle mail olarak gönderebiliriz zaten. Benim sorduğum filemaker ile imzalı şekilde e fatura oluşturmak mümkün mü?
Mail olarak göndermekten bahsetmiyorum.

Evet, e-İmzalı şekilde Efatura göndermekten bahsediyorum. Bunun için bir entegratör'den Efatura paketi almanız gerekiyor. Bir entegratörünüz yoksa FileMaker entegrasyonunun rahat yapıldığı entegratörlerden tavsiye edebilirim.

Bu şekilde e-ihracat ve e-fatura entegrasyonu yaptığımız bir çok müşterimiz var.
Konu ile ilgili forum üyemiz olan Süleyman bey ile iletişim kurabilirsiniz. Süleyman bey'in e-fatura entegrasyonu ile ilgili bir işletmesi mevcut diye biliyorum. www.sucatu.com
Bahsettiğim öneri, doğru tahmin :)
İlginiz için teşekkür ediyorum. Entegratör firma sayısı çok. Bunu biliyorum. Lakin kendimiz filemaker aracılığı ile "gib onaylı e-fatura" yazabilir miyiz diye sormuştum. Yinede teşekkürler.
İmzalama işlemi için mali mühür kullanmanız lazım. ek geliştirilen plugin vs. ile yapılabilir. Teknik olarak yapılabilir diyebiliriz.

yalnız entegratör kullanmadan bu işlemi yapmak hali hazırdaki cep telefonu operatörlerini kullanmak yerine kendi baz istasyonlarınızı kurmanız gibi bir yatırım olabilir. Sadece imzalamak yetmiyor, bir çok yükümlülüğü var bunu yapabilmeniz için. Aylık kestiğiniz fatura sayısı milyonlarla ifade ediliyorsa bu yatırımı yapmayı düşünebilirsiniz.
...