FilemakerTurk, AYS Bilişim ve Beyaz Net tarafından desteklenmektedir.
Filemaker Danışmanınız
AYS Bilişim
Mehmet KAYA
 0532 231 07 27
 0216 318 55 80
 mkaya@aysbilisim.net
						

Web sitesinin ekran görüntüsünü nasıl alabilirim ?

+4 oy
395 kez görüntülendi

Buradan web sitesinin adresini alana girerek Capture web page butonuna tıklayın. Pdf dahil 7 farklı dosya türü desteklenmektedir. Gelen ekranda Download linkine tıklayarak ekran görüntüsünü kaydedebilirsiniz. Tüm ekranı alacaktır. 

Buna benzer pek çok uygulama var fakat çoğu ücretli. Kendi sunucunuzda veya localde kullanılabileceği durumlar var. Örn : WebDrect pdf oluşturma. 

1, Ağustos, 2015 PHP kategorisinde Goksel_Gokce (96,900 puan) tarafından soruldu

1 cevap

0 oy
Güzel paylaşım teşekkürler.

Yalnız ücretsiz hizmetleri kullanırken hep devamlılığı kafamda soru işareti oluyor.
1, Ağustos, 2015 F. Osman Cabi (197,900 puan) tarafından cevaplandı
1, Ağustos, 2015 F. Osman Cabi tarafından düzenlendi
Osman bey benimde test ettiğim ücretsiz uygulamalar var ve çok başarılı. Bu uygulamalardaki sıkıntı int. Exploreri desteklememesi bu yüzden wievwede kullanmak mümkün değil. Fakat diğer tarayıcılarda sorunsuz çalışıyor. WebDrectte diğer tarayıcılar ile düşünülebilir. Kaynak kodu sizde olduğundan ileriye dönük düşünceniz olmaz.
kesinlikle. çok iyi ücretsiz yazılımlar / pluginler var. Base Elements plug-ini uzun zamandır memnuniyetle kullanıyorum.

web-captur.net online hizmet veren bir servis gibi düşünmüştüm. kaynak kodları varsa dediğin gibi sorun yok. Benimki biraz paranoya olabilir.
Linktekini almak mümkün değil. Fakat incelediğim birkaç php ve js tabanlı çok daa fazla işi yapan ücretsiz eklentiler var. Web servere yüklendiğinde webdrect ile ortak çalışabilir. Resim pdf excell çıktısı alabilir aldığ ı çıktıyı rar layıp emaile gönderebilir. Fmpye yanlızca dataları görüntülemek kalır. Hatta yii framework ile kullanılarsa binlerce kişiye sorunsuz hizmet verebilir.
ne işe yarar  ofline çalışmayamı?
WebDrectte ekran görüntüsü almak için kullanılabilir. Benzer uygulamaları filemakere entegre etmeyi düşünüyordum fakat vaktim yok.
...