FilemakerTurk, AYS Bilişim ve Beyaz Net tarafından desteklenmektedir.
Filemaker Danışmanınız
AYS Bilişim
Mehmet KAYA
 0532 231 07 27
 0216 318 55 80
 mkaya@aysbilisim.net
						

Filemaker ile hazırladığın bir çalışmayı android ile çalıştırma şansımız var mı ?

0 oy
439 kez görüntülendi
Filemaker ile hazırladığın bir çalışmayı android ile çalıştırma şansımız var mı ? Aklıma gelen tek yol web üzerinden filemakeri çalıştırmak android apk ile de webden o veriyi çekmek. Fakat çevirimdışı internetsiz çalıştırabileceğim bir yöntem var mı ?
18, Mayıs, 2016 Uygulamalar kategorisinde by_mae (5,030 puan) tarafından soruldu
18, Mayıs, 2016 by_mae tarafından düzenlendi

1 cevap

0 oy
Malesef böyle bir yöntem yok ve görünüşe görede hiç bir zaman olmayacak. Filemaker androide özellikle destek vermiyor. Java bilginiz varsa jdbc ile istediğiniz şeyleri yapmak mümkün.
18, Mayıs, 2016 Goksel_Gokce (96,900 puan) tarafından cevaplandı
İlginiz icin teşekkürler... Yapılabilecek tek birsey kaliyor o zaman calismayi web e çevirip android ile sadece webi çektirmek. Keske olsaydı süper olurdu. Filemaker kullanicisi da müthiş derecede artardı bence
Bence artmazdı. Zaten filemakerin tek derdi mac. Winde bile stabil çalışmıyor. Ufak tefek sorunlar çıkabiliyor ama wine destek vermek zorunda ama androide değil :)
Bence en azından convert eden ara bir yazılım geliştirmesi kullanıcı sayısını arttırırdı. Niye derseniz filemakerde  bazı türden uygulamalar yapmak androidde yapmaktan daha az zahmetli. Dolayısıyla filemakerde yapmak daha cazip gelirdi en azından ben öyle yapardım heralde :)
...