FilemakerTurk, AYS Bilişim ve Beyaz Net tarafından desteklenmektedir.
Filemaker Danışmanınız
AYS Bilişim
Mehmet KAYA
 0532 231 07 27
 0216 318 55 80
 mkaya@aysbilisim.net
						

Octopod Filemaker a benzer yazılım incelemesi

+1 oy
478 kez görüntülendi
Bugün Octopod yazılım firmasını ziyaret edeceğim, Octopod, yazılımı Filemakera benzer hızlı yazılım geliştirme altyapı sunan bir ortam. Edindim bilgileri formda paylaşacağım.


Octopod nedir?

Octopod; yazılım sektöründeki sorunlara çözüm olarak geliştirilmiş, kullanıcılara 9 saatlik bir eğitimin sonunda, sürükle bırak teknolojisi yardımıyla yazılım geliştirme imkânı sunan, entegrasyon yeteneği olan tüm yazılımlara kolaylıkla entegre olabilen, multi-platform ve multi-language çalışabilen no-code bir hızlı yazılım geliştirme platformudur. Bu platformda, işletim formları tasarlayabilir, tasarladığınız işletim formlarına bağlı iş akışlarınızı yönetebilir ve BI raporlamalar alabilirsiniz.
1, Temmuz, 2019 Yönetimsel kategorisinde Mehmet KAYA (165,360 puan) tarafından soruldu

2 Cevaplar

+1 oy
Filemaker ile bende mysql ve odbc için bir kodlayıcı kullanıyorum. Php kodları üretiyor. Field listesini verdiğinde ( ilk veraiyonu kendi bağlanıyordu ) kodları hazırlayıpveriyor. Framework eklemeyi düşünmüştüm ama çok uğraştırıyor. Yapılabilir şeyler ama ekip çalışması gerektiriyor.
2, Temmuz, 2019 Goksel_Gokce (96,900 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Hocam burada önemli olan acaba lisans ücretleri nasıl, filemakerdan dahamı ucuz , ninoxdb var ben daha önce bahsetmiştim web tabanlı  (her ay client başına ücret ) onda sadece cloud var ama istersen localede yükleyebiliyorsun sanırım.
4, Temmuz, 2019 DOKTRIN (39,970 puan) tarafından cevaplandı
...