FilemakerTurk, AYS Bilişim ve Beyaz Net tarafından desteklenmektedir.
Filemaker Danışmanınız
AYS Bilişim
Mehmet KAYA
 0532 231 07 27
 0216 318 55 80
 mkaya@aysbilisim.net
						

Bir Container alanına birden çok resim eklemek mümkün mü?

0 oy
370 kez görüntülendi

Şunu demek istiyorum. Aşağıdaki gibi 10 farklı imaj var.

Bunları tek tek container alanlarına koydum. Bunlar içinden birden çok seçim yaptığımda, seçimlerim yan yana gelsin istiyorum.

gibi yada

 gibi.

Bir container alanı yaratsam, burada hesaplama yaptırarak birden çok resmi bu tek container alanında gösterebilir miyim?

Yada seçili resimleri yan yana nasıl sıralayabilirim?

8, Ağustos, 2015 Scripts kategorisinde TayfunS (3,370 puan) tarafından soruldu

3 Cevaplar

+1 oy
 
En İyi Cevap
Resimleri fonta çevirin her pcye yükleyin. Font olarak çağırın böylece label olarak bile kullanabîlir ve resim dosyası olarak saklamadığınızdan dolayı sisteme yükte binmemiş olur. Barkod gibi düşünün.
8, Ağustos, 2015 Goksel_Gokce (96,900 puan) tarafından cevaplandı
8, Ağustos, 2015 Mehmetblg tarafından seçilmiş
Ovvv... Süper, öneri.... Olur bu iş. Teşekkürler.
Bununla ilgili bir video hazırlamayı düşünüyorum ama işten güçten vakit kalmıyor. 1 haftadır pc başına geçemiyorum. Bununla ilgili bir web sitesi vardı. Resmi fonta çevirme yazın ilk sayfada olması lazım. Size bir şablon vericek photoshopta resimleri harflerin yerine koyup siteye yükleyin. Fontu kendi hazırlayacak. container alanları pek tavsiye etmiyorum bu gibi durymlarda web server iman şartı gibi :) gerek dosya yükleme gerek resim yükleme gerekse webdrictte xml excel pdf çıktıları alma için çok kullanışlı. Bazen binlerce kayıt beraberinde binlerce resim ve dosyayı getiriyor fmp yazılımının içinde bunları tutmak be kadar mantıklı. Ayrıca nas ta saklama imkanı vs de var
+1 oy
Bir diğer yöntemde web viwerde jquery kullanmak. Bunun için web servere ihtiyacınız olacak ama ilk yöntem daha kullanışlı.
8, Ağustos, 2015 Goksel_Gokce (96,900 puan) tarafından cevaplandı
+1 oy
9, Ağustos, 2015 Goksel_Gokce (96,900 puan) tarafından cevaplandı
...