FilemakerTurk, AYS Bilişim ve Beyaz Net tarafından desteklenmektedir.
Filemaker Danışmanınız
AYS Bilişim
Mehmet KAYA
 0532 231 07 27
 0216 318 55 80
 mkaya@aysbilisim.net
						

Çalışmayı rapora nasıl aktarabilirim?

+1 oy
226 kez görüntülendi

Merhaba Arkadaşlar;

Personel Giriş Çıkış takip programı yapmaya çalışıyorum. İstediğim ön tabloları oluşturdum personel bilgi vs yaptım. Çalışmayı rapora dökmek istiyorum. Raporu exelde hazırladığım şema şeklinde almak istiyorum.Yani bir kişinin bir yılda girip çıktığı saatler tek bir sayfada olsun istiyorum. Bir çok yöntem denedim ama işin içinden çıkamadım. Araştırmalarım Sonucunda Göksel Gökçe Beyin Hotel Sofware Programının Month Room sekmesi benim aradığım işleme yakın bir yöntem ama nasıl yapmış anlayamadım :)

yapmaya çalıştığım rapor

21, Nisan, 2016 Raporlama kategorisinde by_mae (5,030 puan) tarafından soruldu

1 cevap

+1 oy
Bir Liste layout oluşturarak,üst bölüme yerleştireceğiniz istediğiniz sayıda global alanla filtreleme yapabilirsiniz(excel deki süzme benzeri)... Sitede "filtre" diye aratın,ilk sonuçta ustaların paylaştığı örnek dosyalar var..
21, Nisan, 2016 Şemsi Saracoğlu (133,950 puan) tarafından cevaplandı
Şemsi bey vermiş oldugunuz bilgiler icin teşekkürler. Liste olarak yaptigimda. Ornek personel adı giriş saati çıkış saati seklinde yapabiliyorum. Buda ayin gunlerini alt alta yazdiriyor. Ben ekrandaki exeldeki gibi tarihleri yan yana yazsin istiyorum. Sanirim bunun icin sicript yazmam gerekiyor. Daha farkli bir yol bulamadım
Yani üstte field olacak oraya personel adin i yazacagim. Alt tarafta hucrelere girilen bilgileri getirecek
...